Viac pohľadov

TFA 14.1550.01 SOUSMATIC ponorný varič pre pomalé varenie

Sous-Vide je varenie pri konštantnej nízkej teplote vo vákuu. Takto pripravované pokrmy si zachovajú všetky chute a vône, ktoré nimi prestúpia a budú rovnomerne,, prepečené ". Ingrediencia nestratí na objeme a budú mať zakaždým rovnaký tvar i farbu. Metódou Sous-Vide môžete pripravovať mäso, ryby, zeleninu ale aj napríklad vajcia .

Viac detailov

4009816028921

220,00 €

TFA 14.1550.01 SOUSMATIC ponorný varič pre pomalé varenie

Sous-Vide je varenie pri konštantnej nízkej teplote vo vákuu. Takto pripravované pokrmy si zachovajú všetky chute a vône, ktoré nimi prestúpia a budú rovnomerne,, prepečené ". Ingrediencia nestratí na objeme a budú mať zakaždým rovnaký tvar i farbu. Metódou Sous-Vide môžete pripravovať mäso, ryby, zeleninu, ale aj napríklad vajcia . Mäso bude vždy mäkké a šťavnaté a pri steaku dosiahnete vždy požadované prepečenie. Všetko je navyše veľmi jednoduché a pohodlné.

Ingrediencie uložíte do špeciálneho sáčku spoločne s bylinkami a korením. Zo sáčku vysajete všetok vzduch pomocou vakuovačky. Sáčok potom vložíte do vodného kúpeľa, ktorý ohrievate ponorným varičom. Výsledkom budete nadšení! Mäso sa pod vidličkou bude rozpadať na jednotlivé vlákna ale na tanieri si udrží svoj skvelý tvar.

Vlastnosti:

  • zabudovaný časovač
  • možnosť nastavenia odloženého varenia
  • možné použiť v akomkoľvek hrnci alebo gastro nádobe
  • možno použiť vákuové sáčky rôznych značiek
  • alarm nízkeho stavu vody

Technické parametre:

  • teplotný rozsah: 40 ° C až 95 ° C
  • teplotná stabilita: +/- 0,1 ° C pri 60 ° C
  • cirkulácia vody: cca 11 litrov / min
  • max. objem nádoby: 25 litrov
  • časovač: až do 99 hodín
  • max. výkon: 1000 W
  • rozmery: 108 × 112 × 435 mm
  • hmotnosť: 1450 g

Žiadne komentáre

Napíšte svoj názor

TFA 14.1550.01 SOUSMATIC ponorný varič pre pomalé varenie

TFA 14.1550.01 SOUSMATIC ponorný varič pre pomalé varenie

Sous-Vide je varenie pri konštantnej nízkej teplote vo vákuu. Takto pripravované pokrmy si zachovajú všetky chute a vône, ktoré nimi prestúpia a budú rovnomerne,, prepečené ". Ingrediencia nestratí na objeme a budú mať zakaždým rovnaký tvar i farbu. Metódou Sous-Vide môžete pripravovať mäso, ryby, zeleninu ale aj napríklad vajcia .

Napíšte svoj názor