Victorinox 5.6614.15 vykosťovací a filetovací nôž 15 cm, zelená
21,00 €
s DPH
21,30 €
s DPH
Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov.
Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Rukoväť je vyrobená zo zeleného plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
Podobné produkty:
Kód: T00011986
EAN: 4045011095535
Kód: T00043080
EAN: 7613329102930
Kód: T00058993
EAN: 7891112189515
Kód: T00006121
EAN: 7611160509406
Popis produktu
Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov.
Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Rukoväť je vyrobená zo zeleného plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
Parametre produktu
Dĺžka čepele
15 cm
Materiál čepele
Nerezová oceľ
Materiál rukoväte
Plast
Materiál čepele
nerez ocel
Rýchle dodanie tovaru už ďalší deň, zdarma od 100,00 €
Množstevné zľavy a výhodné veľkoobchodné ceny
Obrovské množstvo produktov dostupných na sklade
Pokročilá správa objednávok a zákazníckeho účtu